Produk akan dihantar 24 jam selepas menerima order

Produk akan dihantar 24 jam selepas menerima order

Terma & Syarat

Para pelanggan yang dihormati, kami dari pihak Ahmad Tamar Sdn Bhd ingin menasihati anda agar memahami tentang segala terma dan syarat kami sebelum membuat sebarang transaksi pesanan dan pembelian produk. Sekiranya telah membuat transaksi pesanan atau pembelian, ia bermaksud anda telah bersetuju dengan terma dan syarat yang tertera di bawah;

1. Anda hendaklah memastikan & mengesahkan produk beserta kuantiti yang dipesan, alamat penghantaran, nombor telefon, cara penghantaran & kaedah pembayaran yang dipilih oleh anda adalah betul & tepat mengikut pengesahan pesanan. Boleh rujuk di polisi privasi.

2. Semasa anda mengesahkan pesanan, anda perlulah membenarkan syarikat untuk mengecaj kad kredit/debit anda untuk pembayaran pesanan yang telah dibuat, jika anda memilih untuk menggunakan kad kredit sebagai cara pembayaran anda.

3. Anda bersetuju untuk membayar caj Pengendalian (pengeposan, caj pemprosesan, dan lain-lain) seperti yang tertera di dalam invois syarikat.

4. Selepas anda mengesahkan pesanan, anda perlu bersetuju bahawa pesanan atas talian anda adalah MUKTAMAD dan TIDAK boleh diubah, dipadam atau ditukar dengan produk lain.

5. Anda telah bersetuju dengan jadual penghantaran berikut:
Jika pesanan telah disahkan, ia akan dihantar kepada anda mengikut tempoh seperti berikut;

  • COD terhad di kawasan di Kuching dan Samarahan, jangkaan maksimum 24 jam selepas pesanan dibuat.
  • Kawasan setempat dalam Sarawak; jangkaan maksimum 3-7 hari bekerja dari tarikh pesanan (bergantung kepada situasi courier)
  • Luar kawasan seperti Labuan, Sabah dan Semenanjung; jangkaan maksimum 3-7 hari bekerja dari tarikh pesanan (bergantung kepada situasi courier)

6. Apabila anda menerima pesanan dari perkhidmatan kurier mahupun Pengambilan sendiri, pastikan anda memeriksa dengan memastikan produk dalam yang diterima adalah betul seperti yang dipesan. Anda boleh menghubungi Khidmat Pelanggan dalam tempoh 7 hari dari tarikh resit sekiranya terdapat sebarang percanggahan. Segala percanggahan yang dilaporkan selepas tempoh yang diberikan adalah TIDAK SAH. ONE TO ONE EXCHANGE, NO CASH REFUND. Boleh rujuk di polisi privasi.